lördag 27 mars 2010

Påskhuva

Här kommer en påskgrej till. Jag fick en rolig äggprydnad av Hanna härompåsken. Den var ju som gjord för att prova även i andra sammanhang än just ägg, som t ex som mössa till skulpturen som står i mitt köksfönster. Fast just det tycker jag blev lite obehagligt (jmf Abu Ghraib).

5 kommentarer:

  1. av Hanna? Innebär det att du syftar på mig? Har jag gett dig den? Haha, bra gjort i så fall, men jag minns det inte. Jag tycker inte att skulpturen blev obehaglig, utan mer jäkligt snygg.

    SvaraRadera
  2. Ja, visst tusan har jag väl fått den av dig?! I påsktider för två år sedan skulle jag gissa.

    Alltså jag tycker det är en märklig kombo av snygg/realistisk på nåt skumt vis - OCH obehaglig!

    SvaraRadera
  3. Torterade man stenstoder med påskhuvor i Abu Ghraib? Tydligen så fick de stå i kycklingställning på färgglada påskägg i flera timmar. Sen så fick en del leta efter påskägg som innehöll äckligt påskgodis typ de färgglada äggliknande små sattygen som innehåller nåt som smakar sötat maskindiskmedel med tuttifruttismak. Andra fick ta på sig påskharedräkter och blev kittlade med påskris full med påskfjädrar.

    SvaraRadera
  4. ....jag glömde att de sistnämnda fick genomföra den förödmjukande "påskharemarschen" där de hoppade som små harar i fängelsekorridorerna och delade ut ägg.

    SvaraRadera